Volar ben alt


Aquest dimecres a la nit, al prime time de TV3, s’estrena el programa Per què volen els avions?. La gran novetat és que el conductor del programa, l’Eloi Collell, és el primer presentador de Catalunya amb la Síndrome de Down.

El programa, que és una producció de TV3 amb la col·laboració de La Kaseta Ideas Factory, aborda els temes més universals, com el medi ambient, la solidaritat o el plaer de menjar, des d’un punt de vista diferent. En el primer capítol entrevisten a l’exjugador del Barça, Xavi Hernández, al periodista esportiu Joan Maria Pou i les jugadores del primer equip de l’Espanyol Elba Vergés, Cristina Baudet i Dulce Quintana.

Crec que programes com aquests són molt importants perquè així les persones en situació de discapacitat intel·lectual ens adonem que tot és possible; que, si ens posem un objectiu a la vida, el podrem aconseguir amb lluita i esforç.

“Una de les coses importants és que per a mi és un gran repte, és la primera vegada que presento un programa a la tele. Vull que surti bé perquè dono imatge de la gent amb síndrome de Down”, va afirmar l’Eloi Collell, a la roda de premsa de presentació. Estic convençut que ho farà molt bé i que el programa trencarà amb molts estereotips.

Ara mateix és llarg d'explicar per què volen els avions, però l'important és que l'Eloi, en representació de les persones en situació de discapacitat intel·lectual, voli ben alt.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article