Conferència sobre Rehabilitació Aquàtica

ADFO utilitza l'aigua amb els seus usuaris


L'Associació de Disminuïts Físics d'Osona (ADFO) organitza, el proper 11 de març, la conferència "Rehabilitació Aquàtica". La fisioterapeuta Eva Cirera, responsable de l'activitat aquàtica i Ariadna Pamplona, responsable de l'àrea de projectes d'ADFO, son les encarregades d'explicar les propietats físiques de l'aigua, els beneficis del treball rehabilitador i les contraindicacions del tractament en un piscina. Serà a l'Hotel d'Entitats de Vic a partir de les vuit del vespre.

Les conferenciants faran una exposició conjunta de l’activitat aquàtica que s’està duent a terme a la comarca d’Osona entre fisioterapeutes, estudiants de fisioteràpia voluntaris i l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO). Tot i així, la participació és oberta a tothom i es disposa de local adaptat i pàrquing.

ADFO és una entitat sense ànim de lucre i declarada d'Utilitat Pública adreçada al col·lectiu de persones amb disminució física que té l'objectiu de vetllar per aconseguir la plena integració social del col·lectiu de la comarca d’Osona. Treballa per difondre els valors i l'autonomia de les persones amb disminució física.
ADFO disposa d'un centre on realitza la major part de la seva activitat centrada en oferir orientació a les persones i als familiars i disposa d'una borsa de treball. També treballa per a millorar l'accessibilitat tant als espais públics com als privats i té programes d'esport adaptat d'oci i lleure.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article