Un còmic per la prevenció de la violència masclista en els joves

Es troba dins el programa Seguretat contra la Violència Masclista


No només el Departament d'Acció Social i Ciutadania es preocupa per la violència masclista. En aquesta ocasió, és el Departament d'Interior, qui a través del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista, publica "Assegura't", un còmic que vol ser una eina per a prevenir les actituds i els comportaments masclistes entre la joventut.

La directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista, Alba Garcia, acompanyada del cap del Grup de Proximitat de la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra, sergent Rafael Carmona,  la cap de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció Ciutadana de la Regió Policial Central, la caporal Mónica Rossell, i la dibuixant Eva Garcés, van presentar ahir el còmic.
 
La directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista, Alba Garcia, acompanyada del cap del Grup de Proximitat de la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra, sergent Rafael Carmona,  la cap de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció Ciutadana de la Regió Policial Central, la caporal Mónica Rossell, i la dibuixant Eva Garcés, van presentar ahir el còmic en el marc de la 28ena edició del Còmic.
 
El cómic Assegura’t! tracta les diferents modalitats de violència masclista en l’àmbit de la parella, la mutilació genital femenina, les agressions sexuals, els maltractaments familiars o els matrimonis forçats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article