Miaportacion.org torna a buscar 'Reyes Majos'

Comença la tercera campanya perquè ningú no es quedi sense cap regal


Aquest Nadal, Miaportacion.org torna a promoure, per tercer any consecutiu, el projecte social "Buscamos Reyes Majos" per concedir un desig a persones adultes en situació socioeconòmica desfavorable. Des del web www.reyesmajos.org, Miaportación busca persones generoses que es vulguin convertir per un dia en els "Reyes Majos" d'una persona adulta desconeguda per a ells. 
 

Les experiències del projecte dels anys anteriors, demostren que segueix havent-hi moltes persones així, disposades a alegrar el Nadal a qui ho necessita sense demanar res a canvi. "Cada cop que posem en marxa la campanya "Reyes Majos" ens sorprèn la rapidesa amb la que s'inscriuen els voluntaris, a la darrera edició van ser 350. És un efecte viral i a una època com el Nadal a la gent li agrada compartir la il·lusió de regalar de forma solidària" comenta Blanca Piera, directora de Miaportacion.org.
 
Per dur a terme aquesta iniciativa, Miaportación col·labora amb diferents entitats socials. A les quatre entitats que ja van col·laborar a la passada edició, Associació Bona Voluntat en Acció, Fundació Benallar, Fundació Arrels i Centre d'Acollida Assís, aquest any es sumen dos serveis de la companyia de les Filles de la Caritat: La Obra Social Santa Lluïsa de Marillac i Llar de Pau. Per a aquestes organitzacions, el projecte suma esforços al seu treball educatiu i d’integració social de les persones a les que afavoreixen. Els educadors socials ajuden a les persones que demanen un desig als "Reyes Majos" a presentar-se, a redactar la carta Reial, a escollir el seu desig i posteriorment, agraïr el regal rebut.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article