Nova edició de la campanya de Roses Contra l’Oblit

Els Amics de la Gent Gran aprofiten la diada de Sant Jordi per sensibilitzar la població sobre la soledat dels ancians.


Aconseguir que el màxim de persones grans gaudeixin de companyia per Sant Jordi… i cada dia durant tot l’any. Aquest és l'objectiu, un any més, de la 17a edició de la campanya 'Roses contra l'Oblit' que impulsa l'entitat d'Amics de la Gent Gran.

Amb la campanya, l'entitat vol assolir diversos reptes per aquest 2014:
  • Acompanyar més persones grans a més territoris de Catalunya.
  • Donar un impuls al programa d’Acompanyament en la malaltia i fer costat a més persones grans que viuen en residències.
  • Aconseguir que més persones grans acompanyades gaudeixin d’unes Vacances Amigues.
L'any passat la campanya va aconseguir regalar 2.000 roses a persones grans soles. Es pot col·laborar amb la campanya a través de:
  • Comprant les roses solidàries, de feltre o de roba (en una edició limitada), elaborades al centre de reinserció de dones de l'associació amARTE, un projecte de la Fundació Pare Manel. A partir del mes d’abril també es trobaran als establiments Consum, Abacus, Casa del Llibre, Natura, per Internet al Mercat Social i a les diferents seus d’Amics de la Gent Gran.
  • Compartint la campanya i difonent-la entre familiars, amistats, persones conegudes, o a través les xarxes socials (Facebook, Twitter i YouTube).
  • Adquirint roses naturals al majorista Rosa Sant Jordi Cat, que gràcies a una iniciativa solidària conjunta amb Amics de la Gent Gran destinaran una part de l’import de la compra als nostres programes d’acció social.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article