Nou protocol pels maltractaments de les persones grans

El nou document es presentarà el proper 13 de juny


D'aquí una setmana, el proper 13 de juny, es presentarà el nou protocol d'actuació davant els maltractaments a les persones grans coincidint amb el Dia Mundial de la presa de consciència de l'abús i el maltractament envers les persones grans. 
 
 

Aquest nou document estableix de quina manera cal actuar i quins procediments haurien de seguir els professionals dels serveis socials que atenen a les persones grans quan se sospita d'algun tipus de maltractament.
 
Aquest protocol vol ajudar a explicar com cal actuar davant d'aquesta problemàtica, com també es fa amb la violència de gènere i envers la infància. 
 
Aquest nou document no és tan sols una revisió del que es va publicar l'any 2007 sinó que presenta algunes novetats com la prevenció o la necessitat també d'abordar la intervenció amb les persones que causen el maltractament.
 
Aquest nou protocol, que presentarà l'ajuntament de Barcelona la setmana vinent, vol crear un marc de referència per coordinar diferents serveis municipals i professionals i treballar per actuar davant les sospites o evidències de maltractaments a persones grans. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article