Disponible el canal electrònic per sol·licitar els ajuts econòmics de famílies amb infants

Aquelles famílies que hi estiguin interessades ja poden fer la sol·licitud a través d'Internet


El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un canal electrònic per poder sol·licitar els ajuts econòmics per naixement, adopció, tutela o acolliment que s'atorguen en funció del nivell d'ingressos de la unitat familiar. 

Seguint els terminis establerts en el cas de fer el tràmit presencialment, la sol·licitud electrònica també és de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de naixement, adopció, tutela o acolliment d'un infant. 
 
Amb aquest nou sistema de tramitació electrònica, la ciutadania, les empreses i les entitats poden relacionar-se amb l'Administració sense necessitat de desplaçar-se a les dependències departamentals ja que poden iniciar i fer el seguiment de l'expedient per mitjans electrònics.
 
El projecte forma part d'un pla d'actuació del departament de Benestar Social i Família per complir amb un Acord de Govern que s'establí el 2012 i pel qual es fixa el 31 de desembre de 2014 com a termini màxim per possibilitar l'inici de tots els procediments administratius per mitjans electrònics.
 
Podeu trobar tota la informació sobre la tramitació electrònica dels ajuts econòmics per naixement, adopció, tutela o acolliment, sotmès al nivell d'ingressos de la unitat familiar a l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT) .
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article