'Joves per canviar el món' premia el millor vídeo de denúncia social

L'organitza la Plataforma d'Acció Social KABUA amb la voluntat d'oferir eines als joves per canviar la realitat més immediata


Enguany és la primera edició del concurs Kabua 2015: "Joves per Canviar el Món!". Es tracta d'un concurs on es convida els joves d'entre 12 i 18 anys a que realitzin un vídeo original de denúncia i sensibilització social de 3 a 5 minuts de durada. 

La Plataforma d'Acció Social KABUA neix amb la voluntat d'oferir eines als joves per tal que siguin capaços de fer propostes que puguin canviar la seva realitat més immediata. Amb aquest objectiu llancen el seu primer concurs: "Joves per canviar el món", on els participants que s'hi presentin podran enviar vídeos fets des de qualsevol dispostiu mòbil, càmera digital o tablet, desenvolupant una d'aquestes quatre temàtiques: com lluitar contra la pobresa, com afavorir els drets dels infants/joves, com eradicar la violència o com lluitar contra la discriminació de les persones amb discapacitat. 
 
Els joves de 12 a 18 anys que ho vulguin podran enviar els vídeos que desitgin de manera gratuïta inscrivint-se aquí fins el 10 d'abril. Els joves podran participar en grups de tres persones com a mínim i hauran de comptar amb un responsable del projecte que sigui major d'edat. 
 
El nom dels guanyadors es donarà a conèixer a la cerimònia de lliurament que serà el dissabte 25 d'abril a Barcelona. Hi haurà un total de 10 finalistes i els autors del vídeo guanyador s'emportaran 1.000 euros de premi. El jurat està integrat per experts del món audiovisual, de la cooperació i educació per al desenvolupament i de l'esport. 
 
Més informació sobre les bases del concurs, aquí

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article