La Fundació Salut Alta llença una campanya de microdonacions per impulsar l’acompanyament

L’entitat se suma al moviment #GivingTuesday amb la campanya ‘Espai per acompanyar’ que s'acaba el 30 de novembre


La Fundació Salut Alta se suma un any més al #GivingTuesday, el moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones, i ho fa amb una campanya de microdonacions , que ha començat el dia 15 de novembre i s'acaba el dia 30 d'aquest mateix mes i que pretén aconseguir 3.000 euros.

Amb aquesta campanya, titulada Espai per acompanyar, l’entitat es proposa l’objectiu d’aconseguir 3.000 euros per fer créixer un espai essencial a la Fundació: l’espai per acompanyar. Es pot acompanyar de moltes maneres. A l'entitat, aquestes persones que acompanyen són els educadors i les educadores que cada setmana s'estan amb més de 120 infants i adolescents i a les seves famílies del barri La Salut de Badalona.

L'entitat impulsa quatre espais d'acompanyament: l'espai d'acompanyament grupal, l'espai familiar, l'espai d'acompanyament individual i el comunitari. D'aquesta manera, la persona que posi diners en aquesta campanya de microdonacions podrà escollir en quin espai hi destina els seus diners.

En aquests moments, la iniciativa ja ha aconseguit un total de 1.770 euros i encara queda una setmana per esgotar el termini fixat. Un dels aspectes a destacar de la campanya és la participació de vàries persones conegudes al territori explicant “què és per a ells acompanyar”.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article