Jubilats lleidatans entreguen 3.000 signatures per reclamar a l'Estat unes “pensions dignes”

Reclamen al Ministeri d'Ocupació que emprengui les mesures “necessàries” per tal que els pensionistes no perdin poder adquisitiu


Jubilats de la UGT i de CCOO de les Terres de Lleida s'han concentrat aquest dimecres davant la seu de la Seguretat Social a la capital del Segrià, on han fet entrega de 3.000 signatures per unes “pensions dignes”. Els pensionistes han recollit aquestes firmes amb l'objectiu que, des de Lleida, les facin arribar al Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Els jubilats lleidatans exigeixen al govern de l'Estat que s'emprenguin, en el Marc del Pacte de Toledo, les "mesures necessàries" per tal que "els pensionistes i jubilats recuperin una fórmula que garanteixi el manteniment del poder adquisitiu de les pensions".

Els concentrats han recordat que per al 2018 està previst un augment d'un 0,25%, quan la previsió d'inflació del govern espanyol és de 1,5%, "una situació insostenible" per a milers de pensionistes de la demarcació, que veuen, a més, com aquest gener han vist augmentat el cost de serveis bàsics com ara la llum i el gas, tal com han remarcat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article