“Tenir un trastorn de salut mental no és un impediment per treballar”

Edgar Vinyals | Vocal de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l'Ajuntament de Barcelona


Durant l’entrevista, Edgar Vinyals, vocal de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, parla sobre la integració social i laboral de les persones que tenen trastorn mental. Edgar Vinyals afirma que “avui en dia hi ha moltes complicacions per trobar feina si tens alguna malaltia mental, i per això els regidors ens han d’escoltar”. “Tenim moltes coses a dir”, puntualitza.

També consciencia a la gent, i demana que tinguin en compte aquests casos, i que empatitzin amb ells, perquè “no és un problema nou”. Així mateix proposa actuar davant d’aquesta situació i “no quedar-nos de braços creuats”.

Per últim, el vocal del IMPD destaca el treball de la Montse Vilarrassa, per la feina que ha fet en el consell rector de l’IMPD, que ha aconseguit en aquesta legislatura que Barcelona fos més accessible, i donar exemple a la gent amb capacitats diferents per tal que puguin optar a ocupar un càrrec important en les empreses, entitats o l’administració.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Magda Font Barcelona
1.

Bravo, una gran entrevista! Bona feina Èxit 21 i molt bona divulgació. Tota la raó Edgar, ens han d´escoltar els Regidors!!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article