Bruixes

Glòria Sabaté

Bruixes

Editorial: Bindi Books

Pàgines: 94

Gènere: Infantil

ISBN: 9788418288234

Compra'l

Les bruixes, dones sàvies que des dels temps antics han ensenyat els seus coneixements sobre la cura del cos i de l'ànima a filles, netes, veïnes i veïns. Les seves mans guareixen, preparen aliments i ajuden a néixer i a morir. Viuen en comunió amb la natura i, d'ella, obtenen tot el seu saber, tot allò que necessiten. Són dones de totes les èpoques, edats i condicions, i les trobem per tot arreu.

Deu relats basats en les bruixes més conegudes de la nostra història i aquells qui les van perseguir i ajudar. Deu relats que enalteixen el paper i la saviesa de les bruixes, alhora que no renuncien a la seva vessant més màgica, sovint amagada.

Glòria Sabaté ha escrit un homenatge a aquestes dones màgiques, al seu llegat i a la seva memòria. Un viatge a través del temps i les estacions de l'any meravellosament il·lustrat per Eva Sánchez.

Es tracta d’un llibre pensat per a un lector mig (a partir de 10 anys) capaç d'entendre i interessar-se per les bruixes, però també per a un públic adult. Glòria Sabaté, autora de narrativa històrica d'adults i joves, ha creat unes narracions que podem connectar amb públics d'edats molt diferents.

Una edició amb il·lustracions meravelloses de l'Eva Sánchez, una de les il·lustradores amb més vàlua del moment.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article