Tinc algunes certeses i molts dubtes

Natza Farré

Tinc algunes certeses i molts dubtes

Editorial: Ara Llibres

Pàgines: 224

Gènere: Assaig

ISBN: 9788417804961

Compra'l

Amb ironia i contundència, Natza Farré posa el dit a la nafra als principals problemes del nostre temps.

Mira el món i s'hi rebel·la. Contra el racisme, la fòbia a la diversitat, la desigualtat, la monarquia, el futur del planeta, el malaltís índex de productivitat que regeix les nostres vides i totes les cares de la violència masclista. No proposa receptes infal·libles per a cap d'aquests problemes, però ens ofereix la seva mirada vibrant, incisiva i compromesa per fer-nos pensar de manera autònoma. Des de fa anys comparteix a la premsa cada setmana les lliçons apreses i les preguntes perpètues.

Les reflexions que trobareu en aquest llibre, formulades amb la fermesa i l'humor que la caracteritzen, emergeixen d'un anhel profund de justícia, i són testimoni d'una sensibilitat i una saviesa singulars. Text a text, Natza Farré ens convida a trobar plegades la manera de viure una mica més en harmonia.

“Quan era jove i llegia els articles dels diaris creia fermament que quan fos adulta tindria les idees tan clares com aquelles dones i homes que amb les seves reflexions m'ajudaven a teixir les meves pròpies. Aleshores encara no sabia que fer-se gran volia dir, entre d'altres coses, que augmenten les preguntes i escassegen les respostes”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article