Psicurt, el festival de curtmetratges que amplia la mirada sobre la salut mental

L'esdeveniment tindrà lloc a Tarragona entre el 10 i el 13 d'octubre


Creació artística i sensibilitat es donen la mà al Psicurt Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental, un esdeveniment que pretén ampliar la mirada sobre la salut mental a través del cinema i que es celebra a Tarragona des d’aquest dijous fins diumenge 13 d’octubre.

Al certamen, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona i que enguany arriba a la seva quarta edició, es presenten més de trenta propostes que tracten diversos aspectes de la salut mental, com la prevenció, la promoció o la intervenció.

A banda de la secció oficial, el festival compta amb dues modalitats més de participació dirigides a estudiants. Les seccions Educurt i Educurt Exprés estan destinades a alumnes d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles. La versió Exprés consisteix, a més, en un concurs que es realitzarà a Tarragona durant el cap de setmana del Festival, fent servir un element i unes localitzacions proposades per l’organització.

El Psicurt, que tindrà lloc a l’Antiga Audiència de Tarragona amb entrada gratuïta, s’inaugurarà amb la projecció de la pel·lícula ‘Campeones’, de Javier Fresser, i el posterior col·loqui de David Marqués, guionista de la pel·lícula.

Així mateix, durant el festival es farà també la projecció del documental ‘Down n’hi do’, i una masterclass sobre com començar un projecte audiovisual a càrrec de Marcos Cabotá, guanyador del Psicurt 2018. La gala final serà diumenge dia 13 amb l’entrega de premis i la projecció dels curts guanyadors. 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article