El Govern habilita 160.000 targetes moneder per suplir les beques menjador i els serveis d'intervenció socieducativa

Es carregarà a cada família l'import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament


Les famílies dels menors beneficiaris de les beques menjador i els menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat tindran disponibles targetes moneder durant el temps que els centres escolars estiguin tancants, segons han donat a conèixer el Departament d’Educació i el de Treball, Afers Socials i Famílies.

En total són 140.000 targetes per a infants usuaris del servei de menjador i 20.000 per als menors dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat.

Les targetes moneder es començaran a distribuir a partir dels propers dos o tres dies, a través dels diferents ajuntaments i dels Consells Comarcals. En aquest sentitt, els departaments han explicat que es carregarà a cada família l'import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. Així mateix, han anunciat que estan acabant d’ultimar l’operatiu que pugui fer possible el lliurament a les famílies i properament es concretaran les instruccions definitives.

Aquesta mesura, la qual és un acord assolit amb la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents en motiu de l’impacte del COVID-19.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article