‘Escola de famílies’, la formació que ofereix Sant Carles de la Ràpita per gestionar les dificultats de la vida familiar 

L’Ajuntament vol ajudar a abordar temes com les emocions, les normes i límits, les noves tecnologies o el consum de drogues


L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) ha posat en marxa l’‘Escola de famílies’, una iniciativa per donar resposta a les “inquietuds” i “necessitats” d'aquest col·lectiu. Per això, el consistori ha organitzat diferents tallers de formació per fer front la gestió de les emocions, les normes i els límits, les noves tecnologies, la resolució de conflictes o el consum de drogues.

Sobre aquestes qüestions versaran, concretament, les cinc formacions previstes, en format telemàtic, aquest primer semestre de 2021: de febrer a juny. Aquests, de fet, han estat els àmbits que més interès van generar entre les 384 persones que van respondre l'enquesta del consistori sobre les necessitats i interessos de les famílies amb infants i adolescents al càrrec seu.

“És un projecte que posa a disposició de les famílies del nostre municipi un seguit de xerrades i d'experts en diferents matèries que ajuden a tenir més coneixements per donar resposta a les inquietuds del dia a dia", ha apuntat l'alcalde rapitenc, Josep Caparrós.

La idea del consistori, en el futur, és combinar els tallers telemàtics amb els presencials, d'acord amb la situació de la pandèmia. A partir del setembre es reprendrà l'activitat del projecte i es presentaran les noves formacions.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article