Una jornada fotogràfica per reflexionar sobre les habilitats socials dels joves

Un projecte de treball en xarxa a Salt


El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, els Serveis Socials i l'IES Vallvera de Salt coorganitzen el taller "Fotoacció". Es tracta d'un taller adreçat als alumnes de tercer d'ESO del centre, i que té per objectiu reflexionar entorn les habilitats socials mitjançant una jornada fotogràfica. Avui, 11 de juny, a les onze del matí es durà a terme la jornada que tanca aquest taller.

El taller, d'abast comarcal i que s'ha realitzat en quatre ocasions des de fa dos cursos, treballa la construcció de situacions fictícies que plantegen reptes als joves. A través de dinàmiques i activitats especialitzades, de treball en equip i mitjançant la fotografia digital els joves acaben construint una història entre el relat i les imatges. Amb aquest projecte, els joves poden fer un treball de creixement pel que fa a le shabilitats socials, i alhora, desenvolupar la creativitat.

Un projecte de treball en xarxa

Fotoacció és un projecte que dirigeixen i coordinen tres educadors del Consorci, i que, conjuntament amb els professors del centre i els educadors dels serveis socials, implica la col·laboració en xarxa entre els tres recursos socioeducatius. 

Es pot visitar la mostra fotogràfica al bloc "Fotoacció".


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article