L'últim número d'Estris de la temporada

El tema central són les activitats d’estiu


El número 173 de la revista Estris que publica la Fundació Pere Tarrés ja està disponible. Centrat en les activitats d'estiu, l'entrevista es realitza a Javier Martín Vide, Catedràtic de geografia física de la Universitat de Barcelona.

El Manual d'aquest numero ens parla de les diferents activitats de nit que es poden fer durant les sortides, concretant algunes d'elles. Els participants en el camp d'intercanvi entre l'ONG UJEDO i el MCEC estan presents en aquesta revista amb una entrevista a Zona en Grup on els diferents participants parlen sobre la seva experiència. Una proposta de ruta "La ruta del Cister", un cop d'ull a pares i fills separats per la distància i un article sobre l'intercanvi de recursos pedagògics entre educadors catalans i bosnians sota el títol "No oblidar per avançar" són alguns dels altres continguts de l'Estris 173.

A banda, la Fundació Pere Tarrés rebrà una aportació de la Diputació de Barcelona per valor de 40.000 euros per becar les activitats d’estiu d’infants amb dificultats socials.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article