La Generalitat discriminarà positivament els projectes liderats per dones en els ajuts als grups de recerca

La trobada #100tífiques insisteix en la necessitat de reconèixer el talent femení i fomentar les vocacions a l’escola


La propera convocatòria d'ajuts de suport a les activitats de grups de recerca del Govern discriminarà positivament els projectes liderats per dones investigadores.

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, així ho ha anunciat durant la inauguració de la trobada ‘#100tífiques’ de la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació i el Barcelona Institute of Science and Technology. La consellera ha reconegut la necessitat de visibilitzar el talent femení.

També el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez Cambray, ha destacat la importància d'apassionar les nenes en la ciència i la tecnologia a partir de la motivació, la presència més destacada en mitjans de comunicació i xarxes socials i l'establiment de referents.

La trobada anual de ‘#100tífiques’ ha convocat 450 investigadores i tecnòlogues. El programa amb el mateix nom vol apropar la ciència a l'escola posant en valor l'aportació d'investigadores i tecnòlogues.

Aquesta iniciativa compta amb 450 científiques, dels àmbits públic i privat, que impartiran xerrades l'11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, a més de 400 escoles de tota Catalunya. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article