Creu Roja Joventut ha repartit joguines a més de 14.000 infants

Des que va començar la crisi econòmica el nombre de beneficiaris ha augmentat més d'un 90%


Creu Roja Joventut (CRJ) ha repartit joguines entre 14.139 infants durant aquestes festes de Nadal, un 20,46% més que ara fa un any. L'entitat ha realitzat enguany la 18a edició de la Campanya de sensibilització sobre la joguina educativa que, a més de recollir joguines per als menors en situació vulnerable, també consta d'activitats de sensibilització sobre els valors del joc. Aquesta edició ha portat per lema "Juguem-hi! Els drets dels infants, el deure dels adults".

Coincidint amb el context de crisi econòmica, CRJ ve registrant un increment del nombre d'infants beneficiaris des de l'any passat, quan es van distribuir joguines entre 11.738 nens i nenes, un 58% més que en l'edició anterior. Així, des que va començar la crisi econòmica ara fa dos anys, la xifra de beneficiaris ha augmentat un 90,32%.

Entre els principals perfils d'usuaris, figuren famílies amb escassos ingressos amb tots o la majoria dels seus membres en atur arran de la crisi econòmica. Entre aquestes famílies, destaquen les monoparentals i les nombroses, amb més de dos fills i, pel que fa a la seva procedència, són tant autòctones com immigrants. Els beneficiaris d'aquesta campanya, majoritàriament nens i nenes menors de 8 anys, vénen derivats pels Serveis Socials, els responsables de certificar la situació socioeconòmica de les famílies.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article