1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu del món participaran als Special Olymplics

La cita se celebra a Granollers entre el 30 de març i el 2 d’abril i els participants competiran en 14 disciplines


Més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu del món es donaran cita en els Jocs Special Olympics 2023, que se celebraran a Granollers del 30 de març al 2 d’abril. Els esportistes, competiran en 14 disciplines diferents.

Presentada aquest dilluns per la consellera de Presidència, Laura Vilagrà i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, els Special Olympics pretenen ser una “eina transformadora” que vol garantir la cohesió social. “És un gran exemple d’igualtat d’oportunitats”, ha remarcat Vilagrà.

Els Jocs Special Olympics, organitzats per la Federació Catalana d’esports per persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Granollers, oferiran una programació paral·lela a la competició que facilitarà la participació de la ciutadania als Jocs. Calculen que més de 600 persones faran de voluntaris en aquest esdeveniment.

La Torxa dels Jocs recorrerà 14 poblacions catalanes una setmana abans de l’acte inaugural: La Seu d’Urgell, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Mataró, Figueres, Lloret de Mar, Calella, Badalona, Igualada, Reus, Sant Just Desvern i Granollers. Els Jocs Special Olympics són l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article