Benestar Social i Família comença a adjudicar les 12.708 places de 'L'estiu és teu!'

Dijous es va sortejar el número a partir del qual s'adjudicaran les places

Dijous al matí es va celebrar el sorteig públic per adjudicar les 12.708 places del programa 'L'estiu és teu!', dirigit a infants i joves de 5 a 16 anys. El número escollit a l'atzar ha estat el 2.900. A partir de dilluns que ve, les persones que s'hagin preinscrit al programa rebran un SMS o podran consultar el web per conèixer l'estat de la seva petició. El número del sorteig serà el de referència per iniciar les adjudicacions de les places, en un ordre cronològicament ascendent.

La celebració del sorteig ha estat presidit per la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Montserrat Suari. Durant l'acte s'ha donat a conèixer que les estades més sol·licitades han estat les que combinen esports i idiomes als albergs de Coma-ruga i L'Escala durant els torns del mes de juliol.
 
El programa ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 16 anys a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya. Les modalitats d'aquestes estades són: idiomes, esportives, multiesportives, combinat de multiesportives i idiomes, música, enginy, teatre, circ i veu.
 
El nombre total de places ofertades serà enguany el més alt de la història del programa, amb un total de 12.708. Això significa un augment de 3.461 de places respecte l'edició passada. Aquest creixement ve impulsat, sobretot, pel reforçament de l'oferta en les estades que inclouen ensenyament d'idiomes (anglès, francès o alemany), que aquest 2011 han augmentat en 1.836 places.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article