Barcelona fa créixer l'esperança de l'aecc en la lluita contra el càncer

Més de 1.000 voluntaris han ajudat en la recol·lecta


L'Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Junta de Barcelona ha organitzat aquest dijous la col·lecta contra el càncer. La jornada ha tingut lloc a més de 110 taules petitòries repartides per tota la ciutat i ha comptat amb la col·laboració de més de 1.000 voluntaris. La Porta dels Somnis ha ofert una actuació benèfica en directe a la carpa institucional de l'aecc que ha obtingut una gran afluència de públic que entusiasmat s'ha afegit al desig de lluitar contra el càncer.

L'acte ha comptat amb el suport de persones conegudes de diferents sectors socials que han estat a la carpa institucional de l'aecc per sumar-se a la causa. Entre els convidats d'enguany hi hagut Oriol Pujol (CiU), Núria Parlon (PSC), Albert Rivera (Ciutadans), Magda Oranich (advocada), Marc Gené (Fòrmula 1), Tommy Robredo (tennis), Elisabet Llargués (vela), Ona Carbonell (natació sincronitzada), Thais Henríquez (natació sincronitzada), Ander Mirambell (skeletin/jocs d'hivern), Valentí Massana (medallista olímpic), Marta Torrejón (RCD Español), Sonia Matías (RCD Español), Francesc Clapés (RCD Español), Maife Gil (actriu), i Toni Sevilla (actor). A tots ells se'ls ha invitat a posar les mans en un motlle de fang que ha permès fer-ne una reproducció com a emblema de solidaritat i contribució a la causa per fer que l'esperança continuï creixent.
 
Per segon any, un autobús solidari, decorat amb la imatge gràfica de l'aecc i fent difusió del lema 'Fes que la nostra esperança continuï creixent' ha recorregut Barcelona. L'autobús, ple de voluntaris, ha fet sis parades per informar als veïns i les veïnes de la zona sobre la importància de col·laborar amb la lluita contra el càncer. Enguany, els ciutadans de Barcelona han tingut la oportunitat de deixar la seva impremta en un mural gegant que s'ha creat des de la carpa de l'aecc El mural, juntament amb l'acció d'esculpir les mans de les persones reconegudes ha comptat amb la participació dels alumnes de l'Escola Massana.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article