Un grup de treballadors de 'la Caixa' acompanya joves amb discapacitat a Montserrat

L'objectiu de la trobada és sumar entre tots els empleats voluntaris i familiars per ajudar els qui més ho necessiten al seu entorn més pròxim


Amb el lema 'La marea blava puja a Montserrat”, empleats voluntaris, jubilats i els seus familiars de 'la Caixa' han aportat el seu granet de sorra participant en la activitat organitzada per l'Associació de Voluntaris de 'la Caixa' del Barcelonès i del Vallès Occidental en la seva primera edició i coincidint amb l'Any Europeu del Voluntariat. Un total de 33 Associacions de Voluntaris de 'la Caixa' de tot Espanya s'han implicat en l'organització de diferents activitats de caràcter altruista.

L'Associació de Voluntaris de 'la Caixa' del Barcelonès i del Vallès Occidental ha organitzat una pujada al Santuari de Montserrat pel camí dels Degotalls, acompanyant a 34 joves amb discapacitat intel·lectual i 44 persones en risc d'exclusió social. Els joves formen part de la Fundació Catalana Síndrome de Down, de la Fundació ASPANIDE que atén a nens amb discapacitat física, i Centre Heura i l'Associació Social Yaya Luisa que acull a persones sense llar. Es tracta d'una jornada solidària en la qual s'han dut a terme accions socials, educatives, mediambientals i culturals, totes amb l'objectiu comú de sumar esforços per ajudar les persones que més ho necessiten al seu entorn més pròxim.
 
La iniciativa s'emmarca dins del Programa de Foment i Suport al Voluntariat de l'Obra Social 'la Caixa' que realitza activitats durant tot l'any. A Barcelona, podem destacar l'obra de teatre solidària a benefici de la Fundació Ared que treballa principalment per a l' integració social i laboral de dones procedents de centres penitenciaris, organitzada a CaixaForum Barcelona per l'Associació de Voluntaris de 'la Caixa' del Barcelonès i Vallès Occidental el passat mes d'abril.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article