'L'estiu és teu. Viu-lo!', oferta educativa i lúdica pels joves de Vic

S'obren les inscripcions a tota l'oferta educativa i lúdica durant el mes de juliol


L'Ajuntament de Vic, a partir del Servei del Vicjove, ha organitzat una sèrie d'activitats, tallers, cursets adreçats als joves de Vic, sota el nom de 'L'estiu és teu. Viu-lo!'. La iniciativa consta de tres grans blocs: tallers i cursos, activitats i sortides. El programa d'activitats aglutina diversos tallers i cursets com és el cas del taller de Cuina sense pares, el Curs d'auxiliar de cambrer/a, el Taller de teatre, el Tallers de treball, el curs d'assessoria d'imatge personal, el curs d'autodefensa per a nois i noies, el taller de còctels i gintònics, el taller de Beat Box i el taller de producció, gravació i mastering.

El responsable del Vicjove, Josep M. Brugera, ha explicat que enguany s'arriba a la vintena edició i l'origen de les propostes és a partir de la pròpia experiència dels altres anys; a través de suggerències de col·lectius concrets i a partir de les mateixes propostes del Consell Local de Joves. Brugera també ha incidit que a banda de donar una oferta lúdica i de relació als joves també s'aposta per programar tallers d'orientació ocupacional i amb continguts formatius.

Per la seva banda, l'educadora del Servei de Suport i Orientació, Cristina Bertran, ha ressaltat el treball que es fa al llarg de tot l'any amb joves a nivell individualitzat, amb l'objectiu d'assessorar-los i orientar-los de cara el seu futur.

Finalment, i com és habitual, també es programen una sèrie de sortides. Una d'elles al Parc aquàtic Waterworld (Lloret de Mar), una altra programada a Port Aventura (Vilaseca-Salou) i, a la Selva de l'Aventura (Arbúcies).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article