Trias ofereix a la Taula del Tercer Sector pactar els objectius en polítiques socials que ha de tenir l’Ajuntament de Barcelona en els propers anys

El batlle ha considerat que 'aquesta carrera l'hem de fer junts'


L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha ofert pactar amb la Taula del Tercer Sector els objectius en polítiques socials que s'ha de plantejar l'Ajuntament de Barcelona pels propers anys. Xavier Trias ha fet aquest anunci durant la trobada que ha mantingut aquesta tarda al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona amb les 30 federacions que formen part de la Taula del Tercer Sector. Trias ha dit a les entitats socials que "aquesta carrrera l'hem de fer junts" i que "cal treballar plegats per fer una Barcelona més inclusiva". L'alcalde de Barcelona també ha demanat ajuda a la Taula del Tercer Sector per preparar els pressupostos del 2012 de l'Ajuntament barceloní. Trias ha destacat la importància de treballar junts entre l' Ajuntament i el Tercer Sector Social.

Per la seva, la presidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Àngels Guiteras, ha volgut destacar el to positiu de la trobada i el compromís de col·laboració que ha mostrat l'alcalde. Guiteras ha destacat que l'alcalde, "té el suport de les entitats socials per fer una barcelona més inclusiva i solidària, i per liderar la lluita contra la pobresa". Alhora, Guiteras ha remarcat la importància de prioritzar les polítiques socials en un marc de crisi econòmica com la que estem vivint.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article