Un agost ple d'activitats amb la Fundació Pere Tarrés

Més de vint centres d’esplai ofereixen colònies i casals per a infants i joves durant el mes d’estiu


Des de la finalització del curs escolar, la Fundació Pere Tarrés organitza diferents propostes perquè infants i joves gaudeixin d'un estiu de qualitat alhora que s'eduquen des dels valors. Tot i que el gruix d'activitats s'ha realitzat durant el mes de juliol, per l'agost hi ha organitzades diferents propostes com ara colònies, casals, campaments i vacances en família.

Activitats dels centres d'esplai
 
Durant aquest estiu s'estima que més de 14.000 infants i joves participaran en les activitats de la Fundació Pere Tarrés, l'entitat de lleure més gran de Catalunya, i dels seus més de 150 centres d'esplai federats. Precisament, vint-i-dos d'aquests centres d'esplai continuaran oberts durant el mes d'agost organitzant colònies i casals en diferents poblacions catalanes.
 
· Colònies dels centres d'esplai de la Fundació Pere Tarrés a: Brunyola (La Selva), Vilameniscle (Alt Empordà), Cantonigròs (Osona), St. Pere de Torelló (Osona), Vilada (Berguedà), Cubelles (Garraf), St. Feliu de Pallerols (La Garrotxa), Pontons (Alt Penedès), Mieres (La Garrotxa), St. Iscle de Colltort (La Garrotxa), Osor (La Selva), Ogassa (Ripollès) i Planoles (Ripollès)
· Campaments d'estiu a Bilbao (País Basc), Vilademuls (Pla de l'Estany), Cerbí (Alta Ribagorça) i a Borredà (Berguedà).
· Casal d'estiu del centre d'esplai Racó de Sant Josep a La Llagosta (Vallès Occidental).
 
Vacances en família
 
I per a  les famílies que vulguin experimentar unes vacances diferents, la Fundació Pere Tarrés els proposa passar uns dies amb els seus fills a les cases de colònies de
 
· La Sala (Berguedà), Montsec-Mur (Pallars Jussà) o Artur Martorell (Baix Penedès) compartint el seu temps d'oci amb altres famílies i infants, tot participant en les activitats i excursions preparades. Entre les propostes hi haurà tallers, jocs de nit, gimkanes, excursions, passejades per la zona, etc.
 
Per a les famílies que s'estimin més fer una estada sense activitats, poden escollir les cases de

· Montsec Mur (Pallars Jussà), Santa Maria del Roure (Osona), Anna Maria Janer (La Cerdanya), La Sala (El Berguedà) o Sant Martí de Riudeperes (Osona). Aquesta última es pot llogar tota la casa sencera amb una capacitat màxima per a 11 persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article