'XQT'AGRADA', la campanya per promoure el voluntariat entre els joves de Catalunya

La campanya consta d'un vídeo de sensibilització i es fonamenta en l'ús d'Internet i les xarxes socials


La Creu Roja, amb l'ajuda econòmica de la Fundació 'la Caixa', ha començat la campanya 'XQT'AGRADA' amb l'objectiu de promoure el voluntariat entre els joves de 16 i 30 anys i la seva participació en els diferents programes de Creu Roja Joventut (CRJ). La iniciativa es desenvoluparà entre el 4 d'octubre i el 15 de novembre i vol promoure la participació dels joves en programes de CRJ dels àmbits següents: intervenció i inclusió social, promoció i educació per a la salut, educació per al desenvolupament i cooperació internacional, perspectiva de gènere i  coeducació, participació i educació ambiental i sostenibilitat. Per això, també es donaran a conèixer les places d'acció voluntària disponibles en tots aquests programes d'intervenció.

Els missatges de la campanya es difondran a través del butlletí electrònic i el web de Creu Roja Joventut, el portal de la Creu Roja a Catalunya i les xarxes socials Facebook i Twitter. El web de CRJ constarà d'un banner de la campanya i, des del portal de Creu Roja a Catalunya, es podrà accedir a un espot de 40 segons, que transmet sis missatges, valors i característiques inherents a la infància i a la joventut". Arreu de l'Estat, la campanya també ha fet ús de la tecnologia QR, un sistema que permet visualitzar missatges als telèfons mòbils, quan els seus usuaris els fan passar per sobre d'un codi de barres (en aquest cas, inserit al cartell de la campanya).

Als missatges a la xarxa, s'hi afegiran altres actuacions per promoure el voluntariat jove, com ara el repartiment dels punts de llibre a les biblioteques de la Diputació Barcelona o la distribució de cartells a les principals universitats catalanes. També es difondrà aquesta iniciativa durant les intervencions del programa SOM.NIT, un projecte de CRJ per prevenir riscos associats al consum d'alcohol i drogues, fent ús de la tecnologia Bluetooth.



Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article