L’ocupació i la RSE es troben en una jornada sobre inclusió social i gestió de la diversitat

La Creu Roja organitza per dimarts a Barcelona la jornada 'Un Repte Social Empresarial. Inclusió laboral i gestió de la diversitat, palanques de competitivitat i creació de valor'


La Creu Roja organitza la jornada 'Un Repte Social Empresarial. Inclusió laboral i gestió de la diversitat, palanques de competitivitat i creació de valor'. Aquesta jornada, que es farà a Barcelona el pròxim 22 de novembre, té com a objectiu principal unir l'ocupació dels col·lectius amb més dificultats d'inclusió laboral amb les estratègies de RSE (Responsabilitat Social Empresarial) de les empreses. Serà la segona sessió, perquè prèviament ja s'ha dut a terme una primera jornada a Madrid el passat 15 de novembre.

 Les diverses ponències i taules de la jornada demostraran com la gestió de la diversitat i les iniciatives en favor de la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables són una oportunitat per a la creació de valor a les empreses i un element que contribueix a la cohesió social. En aquesta línia, es presentaran tres projectes de la Creu Roja en els quals diferents empreses recolzen la inserció laboral de persones en dificultat social. Durant la jornada, també es presentaran les conclusions d'una sèrie de taules de diàleg i tallers de cocreació realitzats durant els darrers mesos per la Creu Roja amb empreses de sis ciutats espanyoles.
 
 
 
Participaran com a ponents de la jornada Jaime Gregori, director de Captació de Fons, Col·laboració amb Empreses i RS de la Creu Roja Espanyola; Marina Arnau, directora d'Ocupació de la Creu Roja a Catalunya; Sonsoles Morales, assessora independent en lideratge global, desenvolupament directiu i gestió de la diversitat; Joan Fontrodona, professor d'ètica empresarial i responsabilitat social corporativa a l'IESE Business School; i Sandra Pina, sòcia i directora d'Innovació i Coneixement de la consultoria Quiero salvar el mundo haciendo marketing. L'encarregat d'inaugurar les ponències serà Josep Marquès, president de la Creu Roja a Catalunya.
 
 
 
L'hotel Tryp Condal Mar (Cristóbal Moura, 138) és el lloc on es durà a terme la jornada, que començarà a les 9.30 del matí i acabarà a les 14 hores.
 
 
 
Aquesta jornada s'emmarca dins el projecte 'Gestionant la diversitat cultural en l'ocupació amb perspectiva de gènere', cofinançat per la Direcció General d'Integració dels Immigrants i el Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu Pluriregional Lluita contra la Discriminació 2007-2013.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article