Darrers dies per participar a l'Anuari del Tercer Sector social 2013

Serà la tercera edició d'un anuari que sorgeix del Llibre blanc del tercer sector cívico-social

Arrenca un nou any i, amb ell, la segona fase del treball de camp de l'Anuari del Tercer Sector Social de Catalunya 2013. L'objectiu d'aquesta segona fase, que finalitzarà el 16 de gener, es recollir la veu de totes aquelles entitats que no van respondre a l'enquesta en la primera fase. D'aquesta manera, des de l'Observatori del Tercer Sector i la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, entitats impulsores de l'estudi, es fa una crida a totes aquelles organitzacions que no van participar en la primera fase de l'Anuari responent a l'enquesta online, ho facin ara. Si feu clic aquí podeu accedir directament al qüestionari.
 

La primera fase del treball de camp va finalitzar amb la resposta al qüestionari de més de 500 entitats socials de Catalunya. En aquesta segona fase de recollida d'informació s'espera doblar el nombre de respostes i, d'aquesta manera, comptar amb una mostra prou representativa per elaborar un estudi el més complert possible. Finalitzada aquesta etapa es procedirà al buidat de les noves enquestes i es començarà l'anàlisi de les dades obtingudes per elaborar l'informe final.
 
La idea d'elaborar un anuari del tercer sector social amb caràcter periòdic, va sorgir arran la publicació l'any 2003 del Llibre blanc del tercer sector civico-social. Des d'aleshores ja s'han dut a terme dues edicions de l'Anuari, la del 2009 i la del 2011, de les que es pot trobar tota la informació.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article