Un menjador social d'iniciativa privada

Un restaurador tarragoní se solidaritza amb els més desafavorits

Luis Cabrera és el propietari d'un restaurant de Tarragona que l'ha adaptat a menjador social. Després de veure com un amic seu buscava menjar entre les escombraries va decidir emprendre la iniciativa solidària i muntar juntament amb el seu restaurant Brasería Cabrera un lloc on se seviran àpats per als més necessitats. TarragonaDiari.cat explica que Cabrera, per fer-ho, va demanar primerament el consentiment de la seva família i acte seguit va passar una sèrie de tràmits amb l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS). Ara, d'una a dues del migdia serveix fins a cinquanta menús -dos plats i postres- a aquelles persones necessitades que tant poden quedar-se al restaurant a menjar-se'l com poden endur-s'ho. 
 

La iniciativa no està subvencionada però Makro li ha fet una rebaixa en el preu dels productes de primera necessitat i alguns veïns porten menjar al restaurant per col·laborar. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article