Tàrrega acull la 2a Setmana de la Discapacitat

L'Associació Alba organitza a partir de l'1 de desembre una sèrie d'actes oberts a tota la població coincidint amb el Dia Mundial de la Discapacitat.


(pdf)

Els actes comencen amb la representació d'una obra de teatre a Tàrrega (1 de desembre Col·legi Sant Josep - 18h) per part d'un grup danès integrat per persones amb discapacitat. Forma part d'un projecte social que utilitza el teatre com a línia de treball per a fomentar habilitats comunicatives, d'expressió i autonomia. L'obra també es representarà a Mollerussa el dia 4 de desembre i el 5 de desembre pels instiuts de Cervera.

Però l'acte central de la setmana serà la inauguració el dia 3 de desembre a les 19h a la Sala Marsà de Tàrrega de l'exposició "Tal com sóc!", un recull de fotografies, bàsicament retrats, d'algunes persones de l'Associació Alba. Un treball realitzat pel fotògraf lleidatà Emili Morreres que ha conviscut durant una mesos amb les diferents persones de l'entitat fent un seguiment de les activitats i el dia a dia d'aquestes persones. En els retrats ha volgut plasmar de manera transparent i sincera les mirades, els somriures i els gestos de les persones amb diferents capacitats.

El darrer acte és el dia 9 de desembre a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega on es farà una xerrada sobre la intel·ligència emocional per part de la psicòloga Montse Castelló.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article