Nova edició de la Fira Solidària de Nadal d'Economia Social

Barcelona acull des del passat divendres 13 i fins aquest diumenge 22 de desembre una fira solidària amb productes d'entitats socials.


Des del passat divendres 13 i fins aquest diumenge 22 de desembre, torna la Fira Solidària de Nadal, on 34 entitats que treballen per la inserció sociolaboral venen els seus productes d'11 del matí a 9 del vespre.

Després de l´èxit de la primera edició d´aquesta Fira, els Jardinets de Gràcia tornaran a omplir-se de casetes on s'hi trobaran els regals més solidaris d´agricultura ecològica, jocs, artesania, fusteria, etc. Enguany és el segon Nadal que s'instal·la la Fira Solidària de Nadal d'Economia Social, un espai on els ciutadans poden mostrar el seu compromís social alhora que duen a terme les compres nadalenques.

A la fira s'hi exposen les entitats que treballen en la reinserció sociolaboral, que mostraran i vendran els productes que han elaborat persones amb discapacitat o altres col·lectius vulnerables que en formen part. A la fira hi participaran empreses, entitats i centres especials de treball que formen part de la Xarxa d´Economia Social de Barcelona exposaran i vendran els seus productes en 24 casetes.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article