La Fundació Catalana de l'Esplai engega la campanya 'Un estiu per a tothom'

La campanya vol ajudar als infants i a les seves famílies, a més de sensibilitzar a la societat de què no tots els infants poden gaudir de vacances.


Des de fa anys la Fundació Catalana de l’Esplai treballa per recaptar diners per fer possible 'Un Estiu per a tothom' i ajudar als infants i a les seves famílies. L’any passat van distribuir unes 3.150 beques per anar de colònies i aquest any tenen com a objectiu atendre més de 4.300 sol·licituds.

La campanya "Encerta l'Estiu. Un estiu per a tothom" inclou una oferta de més de 800 activitats d'estiu per a infants, joves i famílies, una campanya amb beques i ajuts i un sistema d'autofinançament per garantir que les activitats estiguin a l'abast de tothom.

Així, la Fundació Catalana de l'Esplai posa en marxa un ambiciosa campanya d'estiu amb més de 800 activitats per a infants, joves i famílies com casals per gaudir de l'estiu a prop de casa d'una forma divertida i participativa, colònies per estar en contacte amb la natura o camps de treball per participar en projectes ambientals i compartir experiències, a més del programa de vacances en família i els cursos d'estiu.

Les dificultats de molts infants a poder accedir a les activitats d'estiu, colònies, casals, acampades, etc. és un tema molt actual; un informe recent el Síndic de Greuges de Catalunya posa de manifest les desigualtats existents en l’accés a aquestes activitats per raons econòmiques i el perill que com a societat correm de fer de la infància la principal víctima de la crisi.

Per això, igual que l’any passat, han organitzat entre tots els treballadors/es i voluntaris/es de la Fundació la Segona Gimcana Solidària de l’Estiu: una activitat lúdica i de captació de fons on participem unes 200 persones per arribar a aquest objectiu, organitzades per equips. El seu equip es diu “Les Martines”. Per organitzar-se per equips i participar en la gimcana es pot trobar informació a http://estiu.fundesplai.org/gimcana

L’objectiu és aconseguir 50.000 € addicionals als que ja tenen i així poder ajudar 1.000 infants que d’un altra manera es quedarien sense ajut.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article