El Banc Farmacèutic crida voluntaris per recaptar medicaments

L'ONG vol proporcionar fàrmacs a les entitats assistencials d'exclusió social amb les què col·labora


El Banc Farmacèutic cerca voluntaris per la 8a Jornada de Recollida de Medicaments, el pròxim dia 14 de febrer entre les 9 del matí i les 2 del migdia. En aquesta jornada, que té com a objectiu de recollir més dels 30.000 medicaments que sol·liciten 105 entitats assistencials, es preveu que hi col·laboraran 500 farmàcies d'arreu d'Espanya, i concretament a Catalunya hi participaran totes els territoris.

Les entitats han elaborat un llistat amb la previsió de medicaments que necessitarà durant un any i seguint un criteri de proximitat s'han assignat els llistats a les farmàcies que hi participen. Ara es busquen els voluntaris encarregats d'animar als ciutadans a que participin comprant algun medicament del llistat.

Durant aquest dissabte només es recaptaran fàrmacs sense recepta i a aquelles entitats que ho hagin demanat anteriorment per a centrar-se en problemes de persones sense recursos. Els fàrmacs més sol·licitats per les entitats que atenen a persones sense sostre, famílies amb nens, gent gran o malalts psíquics són els antisèptics i desinfectants, els analgèsics, els antiinflamatoris i els productes per al refredat.

Clica aquí per a participar
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article