El Casal dels Infants fa una crida per ampliar el nombre de voluntaris durant l'agost

L'entitat demana que les persones interessades puguin aportar el seu granet de sorra durant una setmana


Arriba l'agost i amb ell moltes persones inicien les seves vacances. Malauradament, però, moltes famílies es veuen obligades a quedar-se sense, a buscar feina, o a combinar-ne més d'una per arribar a final de mes. Per tal de donar-les-hi suport, el Casal dels Infants ofereix durant tot el mes un espai de lleure educatiu dedicat als infants d'aquestes famílies i ha fet una crida per ampliar el nombre de voluntaris que hi participen.

Sota el lema #sócsomriure, l'entitat proposa donar la volta a les desigualtats i aconseguir que l'estiu sigui un moment de diversió i de somriure per a tots els infants. D'aquesta manera, necessita voluntaris o voluntàries que puguin passar una setmana al Casal dels Infants, on es faran diverses activitats de lleure i excursions a la platja i a la muntanya.

Per altra banda, l'entitat també ha obert un portal web on es poden fer diferents aportacions econòmiques per col·laborar amb la iniciativa #sócsomriure.

33 anys de voluntariat

El Casal dels Infants és una entitat formada per 1.200 persones que genera accions socials i educatives als barris més vulnerables de Barcelona (Raval, i el Besòs), Sant Adrià del Besòs (la Mina), Badalona (Sant Roc i Llefià), Santa Coloma de Gramenet i Salt, a banda de projectes de cooperació amb les entitats del Marroc (Tànger i Casablanca). L'objectiu d'aquesta entitat és el de garantir i millorar el benestar i les oportunitats dels infants i joves.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article