La FaPaC escull nova presidència aquest dissabte i reivindica el paper de les famílies

L’entitat reclama, davant dels “temps convulsos”, defensar el model d’escola catalana lluny dels “partidismes”


La Federació de Mares i Pares d’Alumnat de Catalunya (FaPaC) renovarà els membres de la junta general i la presidència aquest dissabte 4 de novembre. L’objectiu de l’entitat seguirà sent reivindicar el paper de les famílies en el bon funcionament del sistema educatiu.

En la trobada més important de l’any, que enguany se celebra a Molins de Rei, hi estan cridades a participar més de 2.200 AMPA. Així, sota el lema Educació pública, prioritat de país, des de les 9.30h del matí, es presentarà la memòria anual, l’estat dels comptes i es ratificaran les presidències escollides per les assemblees territorials.

Després del dinar, es presentaran i s’aprovaran el nou pla de treball i els nous pressupostos per a l’any vinent. “Davant dels temps convulsos que vivim i que són determinants és important que la convocatòria d'assistència sigui màxima amb l'objectiu de defensar, de forma conjunta i contundent, el model d'escola catalana, així com preservar l'educació de qualsevol atac i utilització política i/o partidista”, assenyalen en el comunicat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article