El Premi Josep Maria Pañella i Mora s'atorgarà al millor treball de recerca en acció social

La Fundació La Vinya organtiza aquesta convocatòria que té per objectiu potenciar l'interès de l'alumnat en la investigació del tercer sector


La Fundació La Vinya ha convocat el VI Premi Josep M. Pañella i Mora que s'atorgarà al millor treball de recerca en acció social realitzat per estudiants de Batxillerat. L'objecte d'estudi, segons la convocatòria, ha de ser l'exclusió social i la pobresa, les organitzacions del tercer sector o bé el voluntariat.

El premi té per objectiu potenciar l'interès de l'alumnat en la investigació del tercer sector i la reflexió crítica sobre l'àmbit social des d'un anàlisi de la realitat i fent un retrat de les causes de la injustícia o les alternatives constructives des del món de la cooperació i l'associacionisme.

En aquesta convocatòria hi poden participar alumnes de segon de Batxillerat de qualsevol centre d'ensenyament secundari de Catalunya i el termini finalitzarà el 30 de setembre del 2018. El premi és un val de 250 euros en material de la botiga Abacus i una subscripció anual a una publicació escollida per l'alumne o els alumnes del treball d'entre una llista que se'ls facilitarà.

El treball pot ser escrit tan en català com en castellà i ha d'haver estat lliurat i qualificat durant el curs acadèmic 2017-2018. Segons les bases, es valorarà que el treball sigui “original i inèdit” i no es poden presentar treballs premiats en altres concursos.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article