CCOO suspèn ara la vaga indefinida de teleassistència a l'espera de la mediació

La vaga havia començat aquest dimarts i reclamava la millora de les condicions laborals, que havien empitjorat “moltíssim” des del 2013


CCOO suspèn ara la vaga indefinida de teleassistència a l'espera de la mediació. Aquesta mediació, segons ha informat el sindicat majoritari en un comunicat, està prevista per al proper dilluns 9 de juliol al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

La delegada de CCOO a l'empresa Televida, Consuelo Espejo, ha explicat al Social.catque les condicions dels treballadors han empitjorat “moltíssim” des de l’any 2013. “No pot ser que els treballadors segueixin cobrant salaris de 800 euros per una jornada completa, mentre que l’empresa obté uns 20 milions de beneficis anuals”, ha dit.

Per aquest motiu, des de CCOO demanen que es millorin les condicions laborals dels seus treballadors, no només pel que fa als salaris sinó també “als ritmes desorbitats que estan comportant l’obertura d’expedients disciplinaris dels professionals, acomiadaments en alguns casos, empitjoraments de la qualitat del servei o pèrdua de personal”.

“Aquest és el camí que mai s’hauria d’haver abandonat, el de la negociació i el diàleg entre les parts com la manera més eficaç per solucionar els conflictes laborals”, assenyalen des del sindicat. La vaga havia començat aquest dimarts.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article