Una vintena de joves participen en la 6a edició de ‘Coopera amb Reus’

El camp de treball millorarà els habitatges de persones amb vulnerabilitat social i vol fomentar els valors com la solidaritat, la participació ciutadana i l’acció comunitària


Amb l'objectiu de fomentar els valors de la solidaritat, la participació ciutadana i l’acció comunitària, arrenca la sisena edició del camp de treball “Coopera amb Reus” amb un total de 24 joves, d’entre 14 i 17 anys.

Fins al 21 de juliol ajudaran a millorar les condicions d’habitatge de les persones que més ho necessiten segons el criteri de la regidoria de Benestar Social del consistori reusenc. D’una banda, el grup de joves realitzarà tasques, com per exemple pintar les parets i els sostres interiors dels habitatges, per contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones amb més dificultats socioeconòmiques.

D’altra banda, treballaran en l’àmbit de la sensibilització amb les necessitats dels altres mitjançant la solidaritat. Així, la iniciativa té com a objectius fomentar els valors de la solidaritat, la participació ciutadana i l’acció comunitària.

Aquesta nova proposta s'ha fet a través del pla comunitari del Barri Gaudí, gestionat per l'àmbit de dinamització comunitària i cohesió social de la Regidoria de Benestar Social i forma part de l’oferta d’estiu de la Direcció general de Joventut del Departament de Treball Afers Socials i Famílies.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article