El 25 d’octubre s’obren les inscripcions de la Magic Line Sant Joan de Déu 2019

València s’afegeix a Barcelona i Mallorca com a escenari de la mobilització solidària de Sant Joan de Déu, que arriba a la sisena edició


La sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu engega el 25 d’octubre quan s’obriran inscripcions per les caminades de Barcelona, Mallorca i València a través del web de la cursa. Enguany s’incorpora la ciutat valenciana a aquesta mobilització que anualment mou més de 15.000 participants i permet recaptar més de 400.000€ en favor de persones en situació vulnerable. Gràcies a la Magic Line SJD ja s’han finançat més d’un centenar de projectes socials.

La Magic Line és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu. El punt culminant de la mobilització és una caminada per equips i no competitiva. Quan aquests s’inscriuen es posen un repte econòmic i durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de captació de fons que acaben implicant milers de persones arreu del territori. La caminada ofereix recorreguts de diferents dificultats, cosa que permet la participació d’escoles, empreses, entitats, grups d’amics i familiars, etc.

A València se celebrarà la Magic Line el proper 17 de febrer de 2019 amb recorreguts de 5, 10 i 20 quilòmetres. A Barcelona serà el 24 de febrer de 2019 i es podrà escollir entre el recorregut de 10 quilòmetres, 20, 25, 30 o bé 40. I per últim, a Mallorca se celebrarà el proper 7 d’abril amb recorreguts de 3, 10 i 18 quilòmetres. 

Es tracta d’un projecte on habitualment hi donen suport més de 200 empreses i institucions col·laboradores, i el 100% dels fons captats pels equips de la Magic Line es destinen a programes socials per a cuidar a persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres del territori de cada caminada.

Entre els col·laboradors, destaca enguany l’il·lustrador Miguel Bustos, qui ha aportat la gràfica del cartell de la Magic Line SJD 2019.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article