La Tapa Solidària recapta 22.500 euros per al Casal dels Infants

80 restaurants han participat en la sisena edició d'aquesta iniciativa que aconseguir fons per al Casal dels Infants


La 6ª edició de la Tapa Solidària ha recaptat 22.500 euros gràcies a les tapes consumides en una vuitantena de restaurants de Barcelona i altres municipis de Catalunya. Cada restaurant col·laborador ha aportat 0,50 euros de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, una entitat que treballa des de fa més de 30 anys perquè l’educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de vulnerabilitat.
 

Gairebé 45.000 persones han tastat els plats solidaris que serviran per tirar endavant el programa Vincles del Casal dels Infants. Es tracta d'un servei que cada dia dóna suport a 330 mares amb nadons menors de 3 anys en situacions de vulnerabilitat a Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Salt. “El darrer any hem acompanyat més de 500 nadons i mares d’entorns i famílies marcades per la pobresa perquè tinguin un inici de vida segur i puguin sortir-se’n”, ha explicat Lluís Prats, Vicepresident del Casal dels Infants.

La campanya va cloure’s divendres el restaurant Aurola de l’Hotel Arts. Apadrinada pels germans Albert i Ferran Adrià, en les seves sis edicions la iniciativa ha recollit 150.000 euros. Albert Adrià ha assegurat que és "un plaer col·laborar amb el Casal dels Infants” i ha afegit que volen “fer créixer aquesta gran família de restaurants solidaris”. “L'any que ve esperem ser molts més”, ha dit.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article